17 november en 15 december
Naar aanleiding van de tentoonstelling ‘Marjolein Bastin. Een ode aan Ede’ worden er wildspeurtochten georganiseerd. Samen met een boswachter ga je zelf de Veluwse natuur ontdekken!

Marjolein Bastin maakt middels haar aquarellen zichtbaar hoe veelzijdig het Veluwse landschap is. Er valt genoeg te zien en te horen. Natuurliefhebbers worden van harte uitgenodigd om zelf de wandelschoenen aan te trekken en mee op pad te gaan in Otterlo. Welke dieren zie jij in het wild?

Schikt vanaf 6 jaar. Vooraf opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is verplicht. De wandeltocht gaat door vanaf 10 aanmeldingen en het startpunt is het Nederlands Tegelmuseum in Otterlo.

Data:
Woensdag 17 november 16:00 – 17:00
Woensdag 15 december 16:00 – 17:00

Kosten (contant ter plaatse afrekenen):
Volwassenen: €7,5
Kinderen (6+): €5,-

Deze activiteit wordt georganiseerd door Cultura Erfgoed.